Fatih Terim, Denayer ve Maicon ile özel ilgileniyor!

Fatih Terim, Beşiktaş derbisinde stoper bölgesinde Maicon-Denayer ikilisine görev verecek. Tecrübeli çalıştırıcı, iki oyuncuyla özel olarak ilgileniyor.

Fanatik gazetesinin haberine göre; Aytemiz Alanyaspor'u deplasmanda 3-2 yenerek çok kritik 3 puanı cebine koyan ve liderlik koltuğundaki yerini koruyan Galatasaray, bunun yanında önemli bir fire vermişti. Maçta penaltıya sebebiyet veren Serdar Aziz, gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü. Son haftalarda Denayer - Serdar ikilisini tercih eden teknik direktör Fatih Terim, bu gelişme sebebiyle mecburi değişikliğe gidecek. Göbekte bu kez Denayer ve Maicon'un oynaması bekleniyor. Tecrübeli hoca, bu ikiliyi özel olarak hazırlarken, Maicon'un üzerinde farklı bir hassasiyetle duruyor.

Bir görüşme daha yapacak
Kupadaki Akhisar maçında yaptığı hatalara ek olarak bir de kırmızı kart gören Maicon, Terim'i adeta çıldırtmıştı. Deneyimli teknik adam, "Dev gibi adamın ağlaması yüreğimi parçaladı" diyerek, Brezilyalı futbolcuyla daha sonra yaptığı görüşmenin detayını açıkladı. Maicon'un Beşiktaş karşısında hem fiziksel hem de mental açıdan hazır olması için, Fatih hocanın büyük bir titizlikle çalıştığı belirtiliyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.