Fatih Terim'in zorlu tercihi

Galatasaray'da Gençlerbirliği maçı 11'i belli olmaya başladı. Teknik direktör Fatih Terim, Donk'tan memnun olsa da kart cezası biten Fernando'yu Gençlerbirliği maçında ilk 11'de oynatacak.  

Vatan gazetesinin haberine göre; Gençlerbirliği maçı öncesinde teknik direktör Fatih Terim'in iki zorunlu değişimi var! Takımda sakatlıkları bitmesi sonrasında herkes forma için savaşırken iki mevkide ise 4 aday var. 

Orta sahada çıkışı ile formayı sırtına geçiren Ryan Donk, kulübeye dönüyor. Cezası biten Fernando'yu başkent deplasmanında oynatmak isteyen Fatih Terim, Hollandalı futbolcunun performansından memnun olsa da kulübeye çekecek. Bir diğer forma rekabeti de sağ bekte yaşanıyor. Dış saha maçlarında Terim, Martin Linnes'e şans verirken bu kural Gençlerbirliği karşısında değişecek. Trabzonspor karşılaşmasındaki performansı sonrasında Mariano bu hafta da sağ bekte sahaya çıkan oyuncu olacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.