Galatasaray'ın Japonya planı...

Yuto Nagatomo transferinin saha içi, saha dışı yarattığı etki Galatasaray'ın iştahını kabartmış durumda.. Galatasaray, Kagawa'yı da kadrosuna katıp; saha içi kalitesinin dışında Uzak Doğu pazarında yaratacağı etkiyle de bir atılım yapmak istiyor...

Takvim Gazetesi'nin haberine göre; Galatasaray bir taşla iki kuş vurma peşinde....Sarı-Kırmızılılar, Borussia Dortmund'un yıldızı Shinji Kagawa'yı transfer ederek kasasını dolduracak..Yuto Nagatomo'yu kiralık olarak kadrosuna katan Galatasaray, Japon futbolseverlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Bu ilgi sonrasında Sarı- Kırmızılı yöneticilerin iştahı kabardı..

YAZ KAMPI UZAK DOĞU'DA
Uzak Doğu pazarında güçlü olmak isteyen Galatasaray, forma satışı ve diğer gelirlerle kazancını artırmak istiyor. Yaz kampını Uzak Doğu'da yapmak isteyen Cimbom, Tokyo'ya GS Store açma niyetinde..

FATİH TERİM'İN VAZGEÇİLMEZİ
Galatasaray'ın ilk hedefi kadrosunda kiralık olarak forma giyen Yuto Nagatomo'nun bonservisini Inter'den almak. Fatih Terim'in çok memnun olduğu tecrübeli kanat oyuncusundan sonra sıra Kagawa'ya gelecek..

NAGATOMO'YU DA KULLANACAK
Aslan, Shinji Kagawa için Alman temsilcisi Borussia Dortmund ile sezon sonunda masaya oturmaya hazırlanıyor. Sarı-Kırmızılılar, bu transfer için oyuncusu Yuto Nagatomo'yu da kullanacak. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.