Galatasaray'ın transfer planı hazır!

Galatasaray, teknik direktör Fatih Terim'in belirlediği liste doğrultusunda transfer çalışmalarına başladı. Cimbom'da hedef Emre Akbaba, Badou Ndiaye'yi transfer etmek, Nagatomo'nun bonservisini almak.

Takvim gazetesinin haberine göre; Fatih Terim, Alanyaspor'un yetenekli ismi Emre Akbaba'yı çok istiyor. Yönetim, Fenerbahçe ve Beşiktaş'la da adı anılan Emre'yi kaptırmamak için eline çabuk tutacak. Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın da istediği Emre Akbaba'nın daha önce TT Stadı'nın önünde Galatasaray formasıyla çekilmiş fotoğrafları sosyal medyaya düşmüştü. Tam da bu görüntülerin üzerine bir de Emre'nin ablasının Galatasaray Lisesi'nde Fransız öğretmeni olduğu iddiaları gündeme gelince, ezeli rakipler devreden çıktı. Emre ya Galatasaray'da oynayacak ya da Alanyaspor'da kalacak. Terim, 10 numara mevkiinde oynayan futbolcuyu gelecek yıl takımında görmek istiyor.

NDIAYE DÖNECEK
Senegal basını ara transferde Galatasaray'dan Stoke City'e giden Ndiaye'nin İngiltere'de aradığını bulamadığını ve sarıkırmızılı ekibe geri döneceğini duyurdu. Stoke City'e transfer olan Badou Ndiaye istediğini İngiltere'de bulamadı. Stoke City, Premier Lig'in son sıralarında yer alırken Senegalli yıldız henüz yeni takımıyla galibiyet göremedi. Senegal basınına göre aradığını İngiltere'de bulamayan Ndiaye tekrar Galatasaray'a dönmek istiyor. Ligde şampiyonluk yolunda ilerleyen sarı-kırmızılı takımla birlikte Şampiyonlar Ligi arenasına çıkmak isteyen Ndiaye, Stoke City'nin küme düşmesi halinde tekrar Galatasaray'a geri dönecek.

NAGATOMO MÜJDESİ!
Sol bek sıkıntısına son veren Japon futbolcu için yönetici Abdürrahim Albayrak müjdeyi verdi. Albayrak, "Nagatomo seneye de Galatasaray'da olacak" diye konuştu. Japonya'dan gelen gazeteciler, Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Abdurrahim Albayrak'ı ziyaret etti. Japon gazeteciler "Nagatomo Galatasaray'da devam edecek mi?" diye sorarken Abdurrahim Albayrak, Japon yıldızın çok iyi bir profesyonel olduğunu, kendisinden memnun olduklarını belirterek, "Antrenmanın sonunda ekstra çalışma yapıyor. Tüm dikkatini kendisinin ve Galatasaray'ın başarısı için veriyor. Seneye de sarı-kırmızılı formayı giymesi için gerekenler yapılacak" şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.