Hüseyin Koç: Hayalim Galatasaray'da kupa kaldırmak

Galatasaray HDI Sigorta Takımı Kaptanı Hüseyin Koç, Galatasaray Televizyonu’nda yayınlanan Berna Sezer’in sunduğu Voleybol Arenası programına konuk oldu. Hayalinin Galatasaray'da kupa kaldırmak olduğunu belirten Kaptan, bu senenin başarısından dolayı çok mutlu olduğunu da belirtti. Kaptan Hüseyin Koç'un açıklamaları şu şekilde...

HAYALİM GALATASARAY'DA KUPA KALDIRMAK
Benim hayalım Galatasaray’da oynamak ama asıl hayalim Galatasaray’da kupa kaldırmak. Biz aynı yola devam ediyoruz. Güzel şeyler yaşadık 2 yılda. Erkek voleybolu olarak güzel aşamalar kaydettik. Her sene bir üstü hedefliyoruz. Seneye CEV Cup’ta mücadele edeceğiz. Bu sene final bile oynayabilirdik. İlk 4 kimsenin beklemediği bir şeydi. Fenerbahçe maçında her şey değişti. Tecrübesizlik bence. Final oynamanın tadı başka. Bu senenin başarısından ben çok mutluyum.

BİRBİRİNİ SEVEN, İNANAN BİR EKİBİZ
Birbirini seven, inanan bir ekibiz. Nedim Özbey her zaman kendi bildiğini yapıyor. İnandığı oyunculardan vazgeçmedi. A Milli Takım Başantrenörü oldu hocamız. Sezonun başından beri gençlerle hep sohbet ettim. Kupayı almamız lazım dedim hep. Bu sene tüm oyuncular çok iyi performans sergiledi. Benim hayatımda hedefim hep oldu. Doğru insanların yanındayız. İnşallah hep böyle devam eder. Gençlerimiz çok yetenekliler. Daha önce hiçbiri bu kadar oynamamışlardı. Aslında biz çok fazla sorumluluk ve risk aldık.

4. OLMAK ŞAMPİYONLUK KADAR DEĞERLİ
Bence dördüncülük şampiyonluk kadar değerli. Diğer takımların bütçesi bizden fazla. İlk 4’e girdik bunu daha da yukarıya çıkarabiliriz. Galatasaray voleybolu bayan ve erkek ilk 4’te olmak zorunda. Taraftarlarımız çoğu maçı döndürdü. Sezonu ilk 4’te bitirmek istiyorsanız 40 puan toplamanız lazım. İkinci yarı çok iyi performans gösterdik ama 6. sırada bitirdik. Üçüncü olan Fenerbahçe ile eşleştik ve eledik. O seride inancımı hiç kaybetmedim. 2-0 gerideyiz, 3-0 bitecekti maç. Taraftarlarımız inanılmaz bir şey yaptı. 12-9 gerideydik ve birden değişti her şey. Onların bize verdiği pozitif enerji ile maçı çevirdik.

KUPALAR KAZANACAĞIMIZA İNANIYORUM
Ben tüm hayalimi gerçekleştirdim. Ben Galatasaray’ın kupalar kazanacağına inanıyorum. Bu kulübün erkek voleybolunun kupası olmak zorunda. Ben sinirli bir adamım. Kızarım da severim de. Ben egosu olmayan bir adamım. Takım içinde arkadaşlığı ve dostluğu sağladığımız için bu yerlerdeyiz. Ben tutkuyla yaşayan bir adamım. Daudi ilk geldiğinde inanamadık. 4 sene önce başlamış voleybola. Çok atletik. Çok büyük hata da yapabiliyor, inanılmaz bir smaç vurduğu da oluyor.

3 BİN TANE MAÇ OYNADIM
Bizi Avrupa Kupaları’na gitmeye hak kazanmış bir takım olarak görsünler. Ben inanıyorum gelecek sezon daha çok taraftarımız gelecek maçlara. Ben 3 bin tane maç oynadım. Bunun kıymetini bilmek önemli. Benim buraya geliş amacım buydu. Yol bitmez. Bu kadar az takip edilen bir sporla ilgileniyorum. Yaşadığım aile özlemi var. Oğlumun ilk yürüdüğü zamanlarda yanında yoktum ama Avrupa’nın en iyi pasörü oldum. Ben bu bedelleri çok ağır ödedim.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.