Inter bonservis bedelini belirledi!

Devre arasında kiralık olarak Inter'den Galatasaray'a gelen ve gösterdiği performansla takımın değişilmezleri arasına giren Yuto Nagatomo'nun geleceği yavaş yavaş şekillenmeye başlıyor. Gösterdiği performansla hem teknik heyetin hem de taraftarın takdirini kazanan Japon oyuncu için Galatasaray yönetimi sezon sonunda bonservis için harekete geçecek..

İtalya basınının haberine göre; Serie A ekibi Inter, kiralık olarak Galatasaray'da forma giyen Japon sol bek Yuto Nagatomo hakkında transfer kararını verdi. Mavi-siyahlı İtalyan ekibi, tecrübeli savunmacının bonservisi için 5 milyon Euro talep ediyor. Sezon sonu Nagatomo ile kiralık sözleşmesi bitecek olan Galatasaray ise en fazla 2 milyon Euro ödemek istiyor.

SEZON SONUNA KALDI
Galatasaray'ın Süper Lig'de kalan 5 haftaya yoğunlaştığı ve transferi sezon sonuna bıraktığı belirtildi. Nagatomo ile Serie A ve Premier Lig takımlarının da ilgilendiği iddia ediliyordu. Inter ile sözleşmesi 2019 yılında sona erecek olan 31 yaşındaki futbolcu, bu sezon Galatasaray ile 10 lig maçına çıkarken 2 asist üretti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.