Levent Tüzemen: Heykelini diksinler!

Levent Tüzemen, Galatasaray'ın 82. dakikada Sinan Gümüş'ün attığı gol ile Alanya deplasmanında 3-2 kazandığı maçı değerlendirdi.

SİNAN'IN HEYKELİNİ DİKEBİLİRLER
Galatasaray eğer şampiyon olacaksa bu Sinan Gümüş'ün bırakın sözleşmesini uzatmayı, müzeye heykeli bile yapılabilir. Bir büyük takım 15 dakikada 2-0 öne geçip skoru koruyamıyor ve oyunu kontrol edemiyorsa futbolcuların kaliteleri ve kapasiteleri sorgulanmalıdır. Özellikle Belhanda ve Feghouli ikilisi bu takımın oyuncuları mıdır? Belhanda kadar laubali, sorumsuz ve vurdumduymaz bir oyuncu görmedim. Ayağını topa sokarken bile nazlanıyor... 

2-0'dan sonra maçın en önemli adamı, yaptığı müthiş kurtarışlarla Muslera oluyorsa, diğer oyuncular kaptanlarının mücadelesinden, inatçılığından ve maçı kazanmak için verdiği çabadan hem utanmalılar hem de ders çıkarmalılar. İyi ki Terim, Donk'u kazanmış... Hollandalı, orta sahada herkesin hatalarını kapatmaya çalıştı.

Yabancı oyuncular maalesef şampiyonluk yarışında zihinsel olarak "Biz bu maçı kazanmalıyız" ciddiyetine bürünemiyor. Skor olarak öne geçiyorlar, daha dikkatli olmak için çaba sarf etmiyorlar.  Galatasaray'ın, Konya maçından sonra Alanya maçının dönüşünde de bir Türk oyuncu var. Çünkü Türkler kazanmayı daha çok istiyor ve başarmak için de yüreklerini ortaya koyuyorlar.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.