Marina Maljkovic: İkinci maça aynı ciddiyetle gidip işi orada bitirmek istiyoruz..

Galatasaray kadın basketbol takımımız, Eurocup Women final turu ilk maçında İtalyan ekibi Reyer Venezia’yı 90-68 mağlup ettiği mücadelenin ardından başantrenörümüz Marina Maljkovic basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Bugün harika bir atmosfer vardı. Şu andan itibaren kafamda olan tek şey 40 dakika daha böyle bir maç oynayacağımız. Soyunma odasında da oyuncularıma bunu söyledim. Maç içinde 3-4 kez bizim için tehlikeli sekans geçti. Ne zaman onlara karşı kibar bir oyun oynasak bunları cezalandırdılar. Bu sekanslar, onların Mersin ve Hatay’ı nasıl elediklerini çok iyi gösteriyor. Bu bizim için çok ciddi bir uyarı. Bugün 17 hücum ribaundu vermişiz. İkinci maçta bunu tekrarlayamayız. İkinci maça da aynı ciddiyetle gidip işi orada bitirmek istiyoruz. Bugün buraya gelen tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Kadın basketbol açısından çok önemli bir şey yapmış oldular.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.