Oktay Mahmuti: Bu formaya layık olmamız gerekiyor!

Basketbol Süper Ligi'nde normal sezonun 26.hafta karşılaşmasında ezeli rakibi Beşiktaş SJ karşısında baştan sona üstün bir oyun ortaya koyarak sahadan 77-73'lük galibiyetle ayrılan Galatasaray Odeabank'ta baş antrenör Oktay Mahmuti karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

Bütün bir hafta iyi hazırlandık. Kaybettiğimiz Uşak maçı bizim için çok kötü göstergeydi. Herkesin silkelenmesi, bu formaya layık olması gerekiyordu. Birçok eksikle çıktık. Summers bizim için çok önemli bir oyuncu. Şu anda sadece iki uzunumuz var. Çocuklar iyi mücadele etti. Çok basit hatalar da yaptık. Şans da lehimizde değildi ama neticede kazandık. Bu formanın hakkını verdiğiniz zaman kaybetseniz de olabilir. Yeteri kadar mücadele ederseniz sonrasında zaten galibiyetler gelir. Ama spor bu. Böyle oynadıktan sonra her maça ortak olabiliriz. Yolumuza devam etmeye çalışıyoruz. 

Hendrix ikinci yarıda çok yoruldu ve istediğimiz oyunu ortaya koyamadık. Normal bir takımda beş uzun olması lazım. Bizim takımda üç uzun var.. Değişik çözümler bulmaya çalışıyoruz ama bu da her zaman işlemiyor. Burada önemli olan beraberliği sağlamak. Yakınmak, şikayet etmek bir şey vermeyecek bize. Eksiklikleri göstermemeye çalışmak daha doğru.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.