Oktay Mahmuti: Hep beraber çaba göstereceğiz.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 24. hafta maçında Tofaş’a 83-90 mağlup olan Galatasaray Odeabank’ta koç Oktay Mahmuti karşılaşmanın ardından basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Oktay Mahmuti’nin açıklamaları şu şekilde.. 

HEP BERABER ÇABA GÖSTERECEĞİZ
Tofaş’ı galibiyetten dolayı kutluyorum. Maça çok kötü başladık, devamında toplandık. Üçüncü çeyrekte birtakım şeyler deneyip öne geçtik ama fiziksel anlamda onlarla başa çıkamadık. Özellikle son çeyrekte altı top kaybı yapıp altı hücum ribaundu verdik ve bu da önemli bir skor farkı yarattı. Böylece maçı kaybettik. Söylenebilecek çok fazla bir şey yok.

Türkiye Ligi’nde herkes herkesi yenebiliyor. Geride kalan fikstürümüz de kolay değil. Geldiğimde hedefi playoff koydum ancak o zaman düşme potasından bir galibiyet uzaktaydık. Ama bu salona geldiğim sürece ben herkesi bu hedefe inandırmaya çalışacağım. Sahaya çıktığım sürece bunun için çaba sarf edeceğim. Hepimiz bu sene Galatasaray’ın zor bir süreç geçirdiğini biliyoruz. Takım kadrosu dinamik olarak sıkıntı yaşadı. Ama bunların arkasına gizlenmek kimseye bir şey katmaz. Hep beraber çaba göstereceğiz. Matematiksel şansımız kalmayana kadar mücadele edeceğiz. Ancak atletizm olarak, rotasyon olarak bir sıkıntı yaşadığımız gerçek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.