Rodrigues gerçekleri!

Premier Lig ekiplerinin radarında olan Garry Rodrigues’in, Trabzonspor maçında iyi performans sergileyememesi ve 13 top kaybı ile oynaması, "Teklifler olumsuz mu etkiliyor, performansını mı düşürüyor?" sorularını beraberinde getirmişti. Ancak durum oldukça farklıymış...

EVİNDE ÖZEL TEDAVİ GÖRDÜ...
Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre; Midesini üşüten ve ağır gribal enfeksiyon geçiren Garry Rodrigues, geçen hafta 4 gün boyunca antrenmana çıkamadı.

Evinde 4 gün boyunca serum tedavisi gören Garry Rodrigues, Trabzonspor maçı öncesinde yalnızca Cumartesi günü son taktik antrenmanında yer aldı. Oynamak isteyen Rodrigues’e, hem teknik heyet hem de sağlık kurulundan izin çıkınca Trabzonspor mücadelesinde formayı giydi.

İngiltere başta olmak üzere Almanya ve İspanya’daki kulüplerden de teklif alan Garry Rodrigues’in performansının bu yüzden düştüğü eleştirilerine ise oyuncunun menajeri Ceylan Çalışkan yanıt verdi.

“MOTİVASYONUNU BOZAN HİÇBİR ETKEN YOK”
Menajer Ceylan Çalışkan, Hürriyet’e yaptığı açıklamada, “Garry Rodrigues geçtiğimiz hafta tam 4 gün idmana çıkamadı ve serum yedi. Yazın transfer döneminde 2 İngiliz kulübü Rodrigues’i transfer etmek istedi. Ancak başkan ve o dönemki yönetim Rodrigues’i kesinlikle bırakamayacaklarını, şampiyonluğun Galatasaray için önemli olduğunu vurgulayıp teklifleri reddetti. Bu durum tam tersi Rodrigues’i motive etti” ifadelerini kullandı.

Ceylan Çalışkan ayrıca, “Sezon başında yaşananlar, Rodrigues’in daha da iyi oynamasını sağladı. Aklı karışacak olsa yazın karışırdı. Rodrigues’in motivasyonunu bozan bir şey yok. Şampiyonluk yarışına ve kariyerinde ilk lig şampiyonluğunu kazanmaya konsantre” diye konuştu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.