"Saldıralım, golü erken bulalım!"

Gençlerbirliği deplasmanında kayıp istemeyen Fatih Terim direktifi verdi: "İlk dakikadan itibaren saldıralım, golü erken bulalım!"

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre; Galatasaray'da herkes Gençlerbirliği galibiyetine kilitlendi. Zirve yarışındaki rakiplerinin 3 puan aldığı haftada hata yapmak istemeyen sarı-kırmızılılarda teknik direktör Fatih Terim, oyuncularına geride beklemeyi yasaklarken, ilk dakikadan itibaren saldırı emri verdi. 

İşi ikinci yarıya bırakmak istemeyen tecrübeli teknik adam oyuncularından erken gol bulmalarını istedi. Terim bu maçta Belhanda'dan çok yüksek performans beklerken, Rodrigues-Nagatomo ve Feghouli-Mariano ikililerinin kanatlarda birlikte hareket etmelerinin çok önemli olduğunun altını çizdi

FEGHOULİ VE SERDAR'A İKAZ
Fatih Terim'in gelişiyle birlikte yeniden takımın bankolarından olan Selçuk İnan, artık gol atmayı hedefliyor. Tecrübeli teknik adam da Selçuk'a şut talimatı verdi. Kritik maçta Galatasaray'ın en büyük kozlarından biri yine Bafetimbi Gomis olacak. Terim, Belhanda'dan Trabzonspor maçının ilk yarısında etkisiz olan Gomis'i daha çok topla buluşturmasını istedi. Tecrübeli hoca sarı kart sınırında olan Feghouli ve Serdar Aziz'e de gereksiz kart görmemeleri yönünde uyarıda bulundu. Bu oyuncular kart görürse kritik Başakşehir maçında cezalı duruma düşecek.

İPLER BİZİM ELİMİZDE
Galatasaray'da yönetim de şampiyonluğa kilitlenmiş durumda. Başkan Mustafa Cengiz Ankara'da takımı yalnız bırakmazken, yönetici Burak Elmas, "İsteyen istediği oyunu oynasın. İpler Galatasaray'ın elinde. Galatasaray kazanmaya devam ettiği müddetçe bu oyunların hepsi boş" mesajını paylaştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.