Sinan Gümüş: Önemli olan kenardan gelip etki etmek..

Aytemiz Alanyaspor deplasmanında 83.dakikada attığı golle skoru 3-2'e getirerek galibiyeti getiren Sinan Gümüş karşılaşma sonrasında yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

İki gol de çok önemliydi ama bu maça girmeden evvel Çarşamba ile ilgili birşey söylemek istiyorum. Biliyorsunuz kupadan elendik, bu üzücü bir olaydı. Daha çok üzücü olan bizim takımın performansıydı ancak futbol öyle birşeyki, 3 gün sonra size yeni bir şans tanıyor. Bugün iyi oynadık, iyi başladık ancak maç 2-2 olduktan sonra biraz zor oldu. Hocamız maç öncesi beni yanına çağırdı, "Sinan sana şans vereceğim, senden daha çok şeyler bekliyorum, lütfen bu şansı iyi değerlendir." demişti. Allah'a şükürler olsun hocamızı mahcup etmedim, umarım uzun yıllar mahcup etmem. Önemli olan kenardan geldikten sonra oyuna iyi bir etki sağlamaktı. Bugün oynayan ve kenardan gelen her arkadaşım iyi katkı sağladı. Kazanarak önemli bir 3 puan aldık, takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.