Sultanlar Ligi | Fenerbahçe 3-1 Galatasaray

Galatasaray, Vestel Venus Sultanlar Ligi’nin üçüncüsünü ve Şampiyonlar Ligi’nde ön eleme oynayacak Türk takımının belirleneceği üç ayaklı serinin ilk maçında Fenerbahçe'ye 3-1 mağlıp oldu.

Karşılaşma karşılıklı sayılarla başladı. 3-3’lük beraberliğin ardından farkı açan ev sahibi ekip üst üste 4 sayı alınca Galatasaray molaya gitti. Galatasaray moladan sonra farkı kapatsa da ilk set teknik molasına Fenerbahçe 12-11 önde gitti. Skor 22-19' a takımımız gelince ikinci molasını aldı. Ancak rakibinin etkili oyununa çözüm bulamayan Galatasaray, Fenerbahçe'nin ilk seti 25-20 kazanmasına engel olamadı.

Takımımız ikinci sete 3 sayılık seriyle başladı. Hemen ardından ev sahibi ekip yakaladığı 5 sayılık seriyle 5-3 öne geçmeyi başardı.  İkinci set teknik molasına 11-12 ile önde giren taraf Galatasaray oldu. Fenerbahçe, skoru 13-13'e getirince Galatasaray mola hakkını kullandı. İkinci setin son bölümlerinde Seda, Aslı ve kaptan Neslihan’ın devreye girmesiyle etkili olan takımımız, ikinci seti 25-27 kazandı ve setlerde durumu 1-1 yaptı.

Takımımız üçüncü sete 4-8 başlayınca Fenerbahçe mola alan taraf oldu. Jack ve Cansu’nun sayılarıyla farkın kapanmasına izin vermeyen takımımız farkı 4 sayıya kadar çıkardı ve 14-18’lik skoru yakaladı. Ancak Fenerbahçe üst üste yakaladığı serilerle seti 26-24 kazanmayı bildi.

Dördüncü sete hızlı başlayan taraf ise 6-3 ile Fenerbahçe oldu ve Galatasaray molası geldi. Mola sonrası farkı eriten takımımız teknik molaya 12-11 geride girdi. Daha sonra Fenerbahçe'nin farkı 5 sayıya çıkarmasıyla Ataman Güneyligil ikinci mola hakkını kullandı. Ancak bu molada kötü oyuna çare olamadı ve Fenerbahçe bu seti de 25-19 kazanarak; mücadeleyi de 3-1 kazanmış oldu.

Serinin ikinci maçı Galatasaray’ın ev sahipliğinde 14 Nisan 2018 Cumartesi günü saat 17:00’de Burhan Felek Voleybol Salonu’nda oynanacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.