''Taraftarlarımızı salonda görmek istiyoruz.''

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 24. hafta karşılaşmasında 7 Nisan Cumartesi günü saat 17:00’de Sinan Erdem Spor Salonu’nda Tofaş ile karşılaşacak olan Galatasaray Odeabank’ta oyuncularımızdan Göksenin Köksal, Alex Renfroe, Jordan Taylor, Adas Juskevicius, Ege Arar ve Serkan Aydın, mücadele öncesi Galatasaray Televizyonu’na açıklamalarda bulundu. Oyuncularımızın açıklamaları şu şekilde...

Göksenin Köksal: Tüm taraftarlarımızı salona bekliyoruz.
Playoff açısından çok önemli bir karşılaşma. İnşallah kazanarak Playoff’a en iyi şekilde gireriz. Tofaş ligde ikinci sırada. Kazanmaya çıkacağız. Trabzonspor maçında olduğu gibi tüm taraftarlarımızı salona bekliyoruz. İnşallah kendi seyircimizin önünde kazanıp yolumuza devam edeceğiz.

Alex Renfroe: Bizim için çok önemli bir maç.
Bizim için çok önemli bir maç. Geçen hafta kaybetmiştik, bu maçı kazanmak zorundayız. Galibiyete ihtiyacımız var. Taraftarlarımızı salonda görmek istiyoruz.

Jordan Taylor: Tofaş iyi bir takım
Tofaş iyi bir takım. Çok iyi basketbol oynuyorlar. Takımca oynayıp mücadeleden galip ayrılmaya çalışacağız.

Adas Juskevicius: Çok önemli maça çıkacağız
Yarın gerçekten çok önemli bir maça çıkacağız. İyi bir şekilde bu maça hazırlandık ve iyi bir oyun planımız var. Umarım taraftarlarımız da bizimle birlikte olur ve onlarla birlikte savaşarak galibiyet alırız.

Ege Arar: Zor bir maç
Tofaş önemli bir rakip. Bu hafta en iyi şekilde hazırlanmaya çalıştık. Zor bir maç. Taraftarımızla beraber elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız.”

Serkan Aydın: Çok önemli bir maç
Bizim için çok önemli bir maç. Geçen hafta Giresun maçını kaybettik. O maçı telafi etmek bu maça çok iyi şekilde hazırlandık. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Taraftarımızı bu maça bekliyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.