Terim, yenilginin faturasını 3 isme kesti!

Galatasaray, Başakşehir, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin kazandığı haftada liderliği Ankara deplasmanında bıraktı. Fatih Terim, çılgına döndüğü maç sonrasında 3 futbolcusuna patladı! Geldiğinden bu yana kenardan ilk kez bu kadar sert uyarılar yapan Fatih Terim, uzatmalarda gelen golle büyük yıkım yaşadı.. Galatasaray'ın teknik patronu, "Oyunun kaderini çizen, bireysel performanslar oldu. Hayal kırıklığına uğradım." şeklinde tepki gösterdi.

Habertürk'te yer alan habere göre; Terim'in hedefindeki isimler de belli oldu..Galatasaray'daki 4. döneminde sakinliğiyle dikkati çeken Fatih Terim, Gençlerbirliği deplasmanındaki kötü oyun karşısında çok sinirlendi..Öğrencilerini kenardan sürekli uyarmaya çalışan Terim, istedikleri bir türlü olmayınca ve uzatmalarda gol yenince adeta çılgına döndü..Maçın hemen ardından canlı yayında kaptanlar Selçuk ve Muslera'nın "Oyuna kötü başladık" sözleri Terim'e hatırlatıldı. İmparator, "Sadece kötü başlamadık, kötü de bitirdik" diyerek sitem gönderdi..

HEDEFİNDEKİ İSİMLER: MAICON, BELHANDA, GOMIS
Maçtan sonra bireysel performanslara değinen Fatih Terim'in, en çok kızdığı ismin Maicon olduğu öğrenildi.Gençlerbirliği'nin Deniz Yılmaz'la kaçırdığı golde topu kaptıran Brezilyalı stoper, yenilen golün de adeta hazırlayıcısıydı. Maicon, sağ köşede pas atmak isterken topu kaptırdı. O top da döndü gol oldu..Fatih Terim'in hedefindeki ikinci ismin ise 8 milyon Euro bonservis bedeli ödenmesine rağmen bir türlü beklentileri karşılayamayan Belhanda olduğu bildirildi. Terim, Faslı yıldızı dün ikinci yarının hemen başında oyundan almıştı..Gomis'in performansından da memnun kalmayan Terim, maç sırasında Fransız yıldıza sert uyarılarda bulundu..Aslan, bu sezon Gomis'in oynayıp gol atamadığı 11 maçta sadece 3 galibiyet aldı, 6 yenilgi, 2 beraberlik yaşadı..

"BUNU BEKLEMİYORDUM"
Basın toplantısında ise özellikle bireysel performansları eleştiren Terim, şöyle devam etti:."Bugün oyunun kaderini çizen bireysel performanslar oldu. Takımların performanslarına bakınca her şeyde öndesiniz. Açıkçası hayal kırıklığına uğradım. Trabzonspor maçındaki iyi oyundan sonra böyle bir şey beklemiyordum. Bu puanları kaybetmek yakışmadı. Gençlerbirliği bizim aksimize tam gerektiği gibi oynadı."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.