Terim'den sert uyarı!

Medipol Başakşehir’i yendikten sonra şampiyonluk için ipleri eline alan Galatasaray’da bugünkü Alanyaspor karşılaşması öncesi en büyük tedirginlik, deplasman performansu... Teknik direktör Fatih Terim, deplasman fobisini yenmek zorunda olduklarını söyledi.

Milliyet'in haberine göre; topladığı 60 puanın sadece 17’sini dış sahada alabilen sarı-kırmızılılarda Terim, “Bahanemiz kalmadı. Şampiyon bir takım gider deplasmanda da kazanır. Alanyaspor’un ligdeki durumu da ortada. Maça çok fazla asılacaklar. Gençlerbirliği maçını da  unutmayın. Şampiyonluğa bu kadar yaklaşmışken yaşanabilecek bir kayıp bize büyük zarar verir. Bu kayıplarla bugüne geldik ama artık kredimiz kalmadı. Galatasaray gibi bir takım deplasmanda 7 kez yenilmez. 14 maçta 17 puan toplamaz. Ama bu rakamlar, maçlar geride kaldı” diye konuştuğu öğrenildi.

Tecrübeli hoca, zor bir döneme girdiklerini belirtip bu yüzden sahada soğukkanlı ve sakin kalmaları gerektiğini dile getirdi.

"İPLER ELİMİZDE"
Terim’in uyarılarının ardından futbolcuların kendi aralarında bir toplantı düzenlediği bildirildi. Kupadaki şok elenmeden sonra ligi kazanmak mecburiyetinde olduklarının altını çizen oyuncular, “Ligde ipler elimizde. Bütün maçlarımızı kazanırsak şampiyon oluyoruz. Şu anda önümüzde 5 maç var ve en iyi şekilde konsantre olup hepsini kazanmalıyız” diye görüşlerini ortaya koydular.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.