TSBSL | Engelsiz Aslanlar'dan rahat galibiyet

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nin 20. hafta maçında Ahmet Cömert Spor Salonu’nda İskenderun Engelliler ile karşılaştı. Engelsiz Aslanlar baştan sona önde götürdüğü karşılaşmayı 79-63 kazanmayı başardı.

Maça iyi başlayan Galatasaray, ilk çeyreği 16-10 önde geçti. Engelsiz Aslanlar, ikinci çeyrekte oyundan düşse de soyunma odasına 34-33 önde girdi. İkinci yarıya çok iyi başlayan Cimbom, farkı açtı ve son çeyreğe 65-51 önde girdi. Son çeyrek rakibinin geri dönmesine izin vermeyen Galatasaray, skor üstünlüğünü korudu ve karşılaşmadan 79-63 galip ayrıldı. Engelsiz Aslanlar bu sonuçla ligdeki 18. galibiyetini aldı ve ligde liderliğini sürdürdü. 

Engelsiz Aslanlar, TSBSL’nin 21. haftasında Balıkesir'e konuk olacak. Alpaslan Türkeş Spor Salonu’nda oynanacak olan mücadele 22 Nisan Pazar günü günü saat 14:00’te başlayacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.