Yuto Nagatomo: Galatasaray'da kalmak istiyorum.

Fernando'nun attığı golün asistini yapan Yuto Nagatomo, maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Galatasaray'da kalmak istediğini belirten Nagatomo, galibiyeti hak eden bir Galatasaray'ın olduğunu da belirtti. Japon oyuncunun açıklamaları şu şekilde... 

GALATASARAY'DA KALMAK İSTİYORUM
Burada olduğum için çok mutluyum. Çok mücadele eden bir Galatasaray vardı. Kendi performansım ve kondisyonum her geçen gün daha iyiye gidiyor. Bugün galibiyeti hak eden bir Galatasaray vardı.

Uzun yıllar İtalya’da birçok derbi oynadım. Bu derbiye özel bir parantez açmak istiyorum. Çok zor bir maçtı. Taraftarımız son dakikaya kadar yanımızda oldu. Bana inanılmaz destek ve güven veriyorlar. Onları da mutlu ettiğimiz için çok mutluyuz.

Burada olduğum için çok mutluyum. Fatih Terim, staff ve takım arkadaşlarımla çalışmak mutluluk verici. Bu taraftar ve camia da olunca Galatasaray’da kalmak istiyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.