4 adayın tek ortak noktası Fatih Terim!

Şampiyonluk için geri sayıma geçen Galatasaray’da, seçime de 2 haftadan az bir süre kaldı. Genel kurul öncesi 4 adayın tek ortak noktası ise Fatih Terim. Kim başkan olursa olsun, tecrübeli hocayla yola devam edecek.

Fanatik gazetesinin haberine göre; Galatasaray’da tarihi seçim 26 Mayıs’ta yapılacak... Mevcut başkan Mustafa Cengiz’in yanı sıra Dursun Özbek, Ozan Korkut ve Ali Fatinoğlu adaylığını koyarken, son yılların en çekişmeli genel kurullarından biri yaşanacak.

Takım şampiyonluğa gittiği için oyuncuların motivasyonunu bozmamak adına seçim gündemi ikinci plana atılırken, adaylar sessiz sedasız çalışmalarını sürdüyor. Herkes farklı projeler üzerinde durmasına rağmen 4 adayın tek bir ortak noktası var, o da Fatih Terim. Galatasaray’ı 21. lig şampiyonluğuna doğru taşıyan İmparator, göreve kim gelirse gelsin yola devam edecek. 4 adayın da kesinlikle gündeminde teknik direktör konusu olmadığı ve sportif başarının yanı sıra taraftarın da tam desteğini arkasına aldığı için Terim’i takımın başında tutacakları öğrenildi. 

Transfere ara yok 
Fatih Terim’in teknik direktör koltuğunda oturmasının bir avantajı daha var... Oyuncu grubunu yakından tanıyan ve yeni sezona dair ihtiyaçları çok önceden tespit eden tecrübeli hoca, transfer çalışmalarını aksatmayacağı için de Mustafa Cengiz’e rakip olan 3 başkan adayı mutlaka İmparator’un görevde kalması gerektiğini görüşünde.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.