Abdurrahim Albayrak, Gomis'i teselli etti!

Akhisar maçında kaçırdığı penaltı sonrasında morali oldukça bozulan Bafetimbi Gomis'i, Abdurrahim Albayrak teselli etti. Albayrak’ın meşhur sloganı bu kez Gomis’i kendine getirdi. Bunalımdaki yıldızla özel ilgilenen Albayrak, “Gol atmasan da seni seviyoruz” dedi.

Akşam gazetesinin haberine göre; Kullandığı 3 penaltıyı da kaçırıp, takım arkadaşlarına karşı mahcup olan Gomis, bir türlü bunalımdan çıkamadı. Hem hocası Fatih Terim hem de takım arkadaşları, “Kafana takma” telkinlerinde bulunsa da Fransız yıldız eski ruh halinden uzaktaydı. Ancak devreye giren Yönetici Abdurrahim Albayrak’ın moral ve motivasyonu yine işe yaradı. Albayrak sihirli cümlesi, “I Love You’yu bu kez Gomis’e söylerken, ortam bir anda şenlendi. 

GELECEK ÇOK DAHA ÖNEMLİ 
Sosyal medyada Galatasaraylı taraftarlardan büyük destek ve moral alan Gomis’e camianın sevgisini anlatan Albayrak, “Gol atmasan da biz seni seviyoruz. Geçmiş dönemlerde bizde böyle şeyler oldu. Tecrübeliyiz. Geçmişe değil, geleceğe bakalım” diye moral verdi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.