Fatih Terim: "Allah'ın adaleti şaşmıyor..."


İmparator Fatih Terim, Akhisar deplasmanında 2-1  kazanılan maçın ardından açıklamalarda bulundu. 2. yarıda etkisiz bir Galatasaray olduğunu belirten Fatih Terim, 3 puanın müthiş olduğunu da belirtti. Fatih Terim'in açıklamaları şu şekilde...

ALLAH'IN ADALETİ ŞAŞMIYOR
Karşılaşmanın değerlendirmesi ne istatistik, ne iyi oyun, ne kötü oyun, ne penaltı, ne kaçtı, ne geldi... 2. yarı etkisiz bir Galatasaray ama sorumluluğunun bilincinde bir takım. Böyle maçları oynamak kolay değil. İnanıyorum ki Allah bizim yanımızda, o yanımızda. Bu kadar düzgün, doğru, emek veren bir grubuz. Bir şey konuşmuyoruz, bu sefer niye susuyorsun diyorlar. Susmamız demek, görmüyoruz, duymuyoruz, bir defa da olsa konuşmayacağız demek değil. Allah'ın adaleti şaşmıyor. Herkesinki şaşıyor, onun ki şaşmıyor.. 3 puan müthiş bir iş. Allah nasip ederse, son 2 haftaya lider giriyoruz ve oradan da galip çıkarız.

30 MİLYON GALATASARAYLIYI HİÇE SAYIYORSUNUZ
"Dünyanın ne tarafında görülmüş, çok önceden karar verilmiş bir kupa finalinin cuma günü, bir gün sonraya alındığı? Biz Akhisar ile oynayacağımız kupa yarı finalinden önce, pazar Başakşehir ile oynadık. Federasyona resmi olarak müracaatta bulunduk. Yazılara cevap vermiyorlarmış, sözlü verdikleri cevap; değiştiremezlermiş. 6 günde biz 3 maç oynadık, 3. gün deplasmana gittik. Belki rotasyon yapmazdım ben kupada değişiklik olsa. Hiçbir gerekçe göstermeden kupa finali erteleniyor. Diyorsunuz ki, 'Akhisar'cım sen çok üzme kendini, perşembe gününe alıp ben sana 4 gün veriyorum'. Stüdyolarda fikstürü zor, ne dediğini anlamadım falan diyenler var ya, onlar hiçbir şey konuşmuyor.'Konsantrasyon' tweetini o yüzden attım, anlamayanlar varmış, bunu söyleyeyim. 30 milyon Galatasaraylıyı hiçe sayıyorsunuz. Bu ve buna benzer uzun uzun konuşacağız."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.