Fatih Terim: Umarım kupaları dizmeye devam ederiz!

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim şampiyonluk kutlamasının yapıldığı gecede Galatasaray TV'ye açıklamalarda bulundu. Galatasaray'ın hak ettiği bir şampiyonluk olduğunu söyleyen İmparator, camia için Şampiyonlar Ligi'nin öneminden bahsederek, yerel liglerde alınan başarılardan ziyade Avrupa'nın daha önde olduğunu söyledi.

GALATASARAY'IN ANASININ AK SÜTÜ GİBİ HELAL ŞAMPİYONLUK
Hak edilmiş bir şey varsa bu sizi gururlandırıyor, bu sizi çok mutlu kılıyor. Bu da Galatasaray'a anasının ak sütü gibi helal bir şampiyonluk; bu yüzden çok mutluyum. Bu kadar çalkantılı bir yılda, böyle zor bir yılda böyle bir şampiyonluk çok önemliydi. Tüm Galatasaray camiasına hayırlı olsun.

UMARIM KUPALARI DİZMEYE DEVAM EDERİZ
21. şampiyonluk olması, 7. şampiyonluğum olması bunlar hep bir yana ama sonunda emeklerinizin karşılığını alıyorsanız çok mutlu ve gururlu oluyorsunuz. Bugün de ben bunu yaşıyorum. Eskiden olduğu gibi umarım kupaları dizmeye devam ederiz.

AVRUPA BİZİM İÇİN DAHA ÖNDE
Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılıyoruz. Kulübümüzün ekonomik olarak kazanma olasılığı yüksek. Bunların hepsini üst üste koyduğumuzda mutlu bir sahne ortaya çıkıyor. Bu da duyguların yükselmesine neden oluyor. Attığım tweet bir mesajdı. Buralarda biz zaten vardık. Buraları seviyoruz. Daha da önemlisi Galatasaray'a bir mesaj. Tamam Türkiye Ligi çok önem arz ediyor ama Avrupa bizim için daha önde. Orada alacağımız sonuçlar daha önemli ki Şampiyonlar Ligi de bunun en üst platformu. Galatasaray da oraya yabancı değil. O podyumda olmak istediğimizi ifade eden bir mesajdı..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.