Fatih Terim'den rehavet uyarısı

Spor Toto Süper Lig'de bitime 3 hafta kala 66 puanla liderlik koltuğunda oturan Galatasaray'da Teleset Mobilya Akhisarspor maçı hazırlıkları sürüyor. Beşiktaş maçında alınan galibiyetle zorlu viraja moralli giren sarı kırmızılılarda  hedef 3'te 3 yapmak. 

beIN Sports'un haberine göre; Teknik direktör Fatih Terim'in de oyuncularına, "Henüz önümüzde oynanmamış 270 dakika var, konsantrasyonumuzu kaybetmemeli ve son derece dikkatli olmalıyız' şeklinde konuşma yaptığı öğrenildi. 

Beşiktaş derbisinde kaçırdığı penaltı sonrası büyük üzüntü yaşayan Gomis ile de konuşan Terim, Fransız golcüye güvendiğini ve performansından çok memnun olduğunu belirttiği gelen haberler arasında... 

Diğer yandan derbinin 21. dakikasında yerin Martin Linnes'e bırakan Mariano'nun tedavisi devam ediyor. Galatasaray sağlık ekibi Brezilyalı oyuncuyu bir an önce formasına kavuşturmak için yoğun mesai harcıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.