Galatasaray'ın transferdeki gözdesi Bastien...

Galatasaray'da bir yandan şampiyonluk hesapları yapılırken bir yandan Fatih Terim ve yönetim gelecek sezonun transfer harekatına başladı. Hedefte Belçikalı genç orta saha oyuncusu Samuel Bastien var.  

İtalyan basınına göre; Cim bom, Cheivo'nun orta saha oyuncusu Samuel Bastien'i istiyor. Haberde görüşmelerin olumlu bir şekilde devam ettiği belirtildi. Bu sezon Cheivo forması altında 19 karşılaşmaya çıkan Bastien, 1 gol atarak takımına katkı sağladı.

2019'DA BİTİYOR
22 yaşındaki Belçikalı futbolcunun 2016 yazında Anderlecht'ten transfer olduğu Chievo ile 2019 sezonunun sonuna dek sözleşmesi bulunuyor. Baş mevkii merkez orta saha olan oyuncu, 10 numara ve defansif orta saha pozisyonlarında da görev yapabiliyor. Cim Bom'un oyuncuyu uzun süredir takip ettiği biliniyor.
(Akşam)

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.