Garry Rodrigues, Bruma'ya fark attı!

Galatasaray'ın geçen sezon Paok'tan transfer ettiği ve bu sezon çok etkili bir performans gösteren  Garry Rodrigues, istatisklerde Bruma'yı geçti. 

Milliyet gazetesinin haberine göre; Galatasaray’ın son dönemdeki en pahalı transferi olan Bruma’nın yapamadığını, mütevazı bir ücretle gelen Garry Rodrigues başardı. Sporting’den 13 milyon euroya alınan Portekizli futbolcu, Cim Bom’da 85 maça çıktı, bu karşılaşmalarda 15 gol attı, 21 asist yaptı, 36 gol katkısı yaptı. Garry Rodrigues ise 3.5 milyon euro karşılığında kadroya dahil edildi. 57 maçta forma giyen Yeşil Burun Adalı futbolcu 12 gol, 14 asistle 26 gole direkt etki etti. Garry Rodrigues 0.46’lık bir ortalama tuttururken, Bruma 0.42’de kaldı.

Bonservis bedelleri üzerinden yapılan kıyaslamada, Bruma’nın 36 gol katkısında bir golü 360 bin euroya denk gelirken, 26 gol üzerinden Rodrigues’in yaptığı her bir gol katkısının bedeli sadece 135 bin euro oldu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.