Garry Rodrigues'in amatörden şampiyonluğa doğru yolculuğu...

Kariyerinde zirve yapan Galatasaraylı Garry Rodrigues, başarısıyla Hollanda’da da dikkat çekti. ELF Voetball dergisi, Rodrigues ile ilgili özel bir yazı kaleme aldı. 24 yaşındaki futbolcunun Galatasaray ile şampiyonluğa çok yakın olduğu belirtilerek yaşadığı gelişim öne çıkarıldı.

ELF Voetball’da Thijs de Bruijn imzalı yazıda şu ifadeler kullanıldı:
“Feyenoord’da ilk altyapıya girdiğinde herkes Hollanda’yı kasıp kavurmasını bekledi, gelecek vaat ediyordu. Ancak beklenen olmadı ve bir anda amatör kümenin yolunu tuttu. Hatta amatör kümede zaman zaman postane de dahil farklı işler arayarak para kazanmaya çalıştı.

ADO Den Haag’da yeni bir umut belirdi ama orada da etkisiz kaldı. Daha sonra Levski Sofya’ya gidip başarılı olması ve İspanya’da Elche’de oynayıp Ronaldo ve Messi ile oynaması kariyerine ışık tuttu. Selanik’te PAOK’ta takımın yıldızıydı. Ancak İstanbul’a gelmesi kariyerinde kırılma oldu. Sneijder ve Nigel De Jong sayesinde yeni evine, Galatasaray’a hemen alıştı. İlk başlarda yedek kalıyordu ve Galatasaray taraftarı yeteneklerini hep merak ediyordu.

JAMIE VARDY BENZETMESİ
Bu sezon ise işler değişti. Artık takımının en hayati oyuncularından biri. Takımının asistlerde kralı oldu. Şu anda ulusal ligde de şampiyonluğa sadece bir maç kadar uzak... 5 yıl içerisinde amatör ligden Galatasaray tarihinin 21. şampiyonu olacak bir takımın oyuncusu olmaya kadar ilerledi. En son Premier Lig’de şampiyonluk yaşamış Jamie Vardy bunu başarmıştı.”

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.