Nihan Güneyligil: Galatasarayımız için tarihi bir gün olacak

Galatasaray Bayan Voleybol Takımımız, CEV Şampiyonlar Ligi Yarı Final maçı öncesi son antrenmanını Polivalenta Salonu’nda gerçekleştirdi. Takım Menajeri Nihan Güneyligil, antrenman sonrası GS TV'ye açıklamalarda bulundu. Galatasaray için tarihi bir gün olacağını belirten Nihan Güneyligil, takıma güveninin sonsuz olduğunu da belirtti. Nihan Güneyligil'in açıklamaları şu şekilde...

GALATASARAYIMIZ İÇİN TARİHİ BİR GÜN OLACAK 
Dünkü antrenman gerçekten çok güzel geçti. Çok istekli ve keyifliydi. Teknik ve taktik olarak hocamızın istediği şeyler olabildiğince sahaya yansır vaziyetteydi. Umarım o durumun bugün meyvelerini toplayacağız. Bugün hem heyecanlı hem de keyifli bir gün. Heyecandan yerimde duramıyorum. Bizim için her şey güzel olacak. Öyle düşünüyor ve hissediyorum. Galatasarayımız için tarihi bir gün olacak. İnşallah kızlarımız ellerinden gelenin en iyisini yapacak. Güzel armamızı, güzel formamızı final maçında  göstermek için elimizden gelen her şeyi yapacağız.

BUGÜN DE TAM ZAMANI 
Burası Şampiyonlar Ligi. Buraya adını yazdırmış takım burayı hak etmiş demektir. İyi bir ekip Alba Blaj. Onlara da başarılar diliyorum. Türk 2 oyuncusu var. Selime ve Melis’e başarılar diliyorum özellikle. Sakatlıksız, güzel bir Final Four olsun. Ben kendi ekibime, kendi arkadaşlarıma sonsuz güveniyorum. Galatasaray’ın neler yapabileceğini, Galatasaray kadın voleybolunun ne olduğunu gösterecek kapasiteleri fazlasıyla var. Bugün de tam zamanı. Bence en iyisini yapacaklar.

TARAFTARIMIZ BİZİ YALNIZ BIRAKMADI
Bugün buraya gelecek olan her bir Galatasaray taraftarının başımızın üzerinde yeri var. Onları burada görmek hem oyuncularımıza, hem bizlere olumlu anlamla destek oluyor. 3 gibi 5 kişi hiç fark etmez bizimlelerdi. Bayrağımızı açtılar, formamızı giydiler ve yanımızda oldular. Gittiğimiz her yerde bizi yalnız bırakmadılar. Bugün burada güzel bir yoğunluk olacak. Manevi güce de ihtiyacımız var. Sezonun başından beri elimizi o taşın altına yerleştirdik artık o taşı yukarı kaldırma zamanı. Gün bu gündür. Her şey bizim için çok güzel olsun. Tek dileğim, tek isteğim bu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.