Oumar Niasse iddiası!

Everton’da istenmeyen adam haline gelen ve başta takım kaptanları olmak üzere futbolcuların, “Ya o gider ya da biz” dediği Oumar Niasse’ye Galatasaray kucak açtı. Senegalli golcüye haber gönderen Terim’in, “Gelmek isterse, kapılarımız ardına kadar açık” dediği öğrenildi.

Fanatik gazetesinin haberine göre; Oumar Niasse transferinde flaş gelişme... Galatasaray’ın forvet adayları arasında yer alan 28 yaşındaki forvet, kulübü Everton’da ciddi sorunlar yaşıyor. Başta takım kaptanları olmak üzere futbolcuların, “Ya o gider ya da biz” dediği tecrübeli golcü, Londra’da çok huzursuz olduğunu dile getirdi. Niasse’ın isyanı, Florya’da yankı buldu. Sarı-Kırmızılılar, yıldız futbolcuya kucak açtı. Teknik direktör Fatih Terim’in, “Niasse gelmek isterse, kapımız ardına kadar açık. Transferi için ne gerekiyorsa yaparız” mesajını yolladığı öğrenildi.

Durum değerlendirmesi yapıyor
Şu sıralarda Niasse ve menajeri durum değerlendirmesi yapıyor. Sarı-Kırmızılılar, oyuncunun kulübüyle yaşadığı sorunlar nedeniyle maliyetinin uygun olabileceği düşüncesine sahip. Seçimin ardından Niasse konusunda bir maliyet araştırması yapılacak. Tecrübeli futbolcunun da olumlu sinyal göndermesi halinde, bu transferin gerçekleşmesi mümkün görünüyor.

Gomis’le birlikte oynayabilir
Oumar Niasse, Galatasaray’ın yeni sezon kadro planlamasında hem ilk 11 hem de Gomis’e alternatif olarak düşünülüyor. Özellikle Sarı-Kırmızılı ekibin hem Şampiyonlar Ligi hem Süper Lig hem de Türkiye Kupası’nda mücadele edeceği göz önüne alındığında, bol alternatifli bir kadroya ihtiyaç duyulacağı tahmin ediliyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.