Tam zamanında Rodrigues

Galatasaray’ın en formda isimlerinden biri olan Garry Rodrigues, son haftalarda gösterdiği performansla takımını şampiyonluk yolunda sırtlayan isim oldu. Rodrigues, başarılı formunu dünkü Yeni Malatyaspor maçında da sürdürdü ve Aslan’ın attığı 2 golün asistini yaptı.

Fanatik gazetesinin haberine göre; Galatasaray’ın en formda isimlerinden biri olan Garry Rodrigues, son haftalarda gösterdiği performansla takımını şampiyonluk yolunda sırtlayan isim oldu. Rodrigues, başarılı formunu dünkü Yeni Malatyaspor maçında da sürdürdü ve Aslan’ın attığı 2 golün asistini yaptı.

27 yaşındaki futbolcu, 6 hafta boyunca skora katkı yapamazken, 2-0 kazanılan Beşiktaş derbisindekiyle golüyle suskunluğunu bozdu. Sonrasında ise Akhisarspor karşısında alınan 2-1’lik galibiyette takımının gollerine imzasını atan Rodrigues, son olarak da Malatya karşısında şovunu sürdürdü.

Böylece tecrübeli futbolcu, Sarı-Kırmızılılar’ın son 3 maçta attığı 6 golün 5’ine doğrudan katkı verirken, 2 gol ve 3 asist yapmayı başardı.

1 yorum:

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.