Terim'den uyarı: "Fenerbahçe gibi olmayalım!"

Spor Toto Süper Lig'de bitime üç hafta kala liderliğini sürdüren Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, futbolcularını, özellikle dış dünyadaki "Galatasaray artık şampiyon oldu" tarzı cümlelerden uzak tutuyor. Futbolcularının rehavete kapılmaması için elinden geleni yapıyor. Terim bu konuda; Fenerbahçe'nin son haftalarda kaybettiği şampiyonlukları hatırlattı.  

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, bitime 3 hafta kala işi sıkı tutuyor. Zirvedeki yerini koruyan öğrencilerine sık sık uyarılarda bulunan Terim, tüm takıma Fenerbahçe örneğini veriyor.

"FENERBAHÇE GİBİ OLMAYALIM"
Ezeli rakiplerinin daha önce iki kez son haftada şampiyonluğu kaçırdığını hatırlatan İmparator, "Bilenler, bilmeyenlere anlatsın; Fenerbahçe'den Denizli'de son maçta şampiyonluğu aldık. Bir de Fenerbahçe son hafta Trabzonspor ile berabere kalıp, Bursaspor'a şampiyonluğu verdi. 'Şampiyonuz' demek hepimize yasak" ifadelerini kullandı.

Tecrübeli teknik adam, sözlerine şöyle devam etti: "Daha işimiz bitmedi. Önümüzde 3 maç, 270 dakika daha var. İpler zaten elimizde ve tüm karşılaşmalardan galibiyetle ayrılıp, rahat bir şekilde mutlu sona ulaşmalıyız. Şampiyonluk için kalan 270 dakikaya çok iyi konstantre olacağız. Şampiyonluğu 3 hafta sonra resmen kazanacağız."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.