Wilshere bombası!

Galatasaray'ın önümüzdeki sezon transfer hedeflerinde Fernando'nun yanı bir 8 numara transferi var. Bu doğrultuda gündeme yıldız bir isim geldi; Jack Wilshere...

Sabah'ın haberine göre; Terim'in, Arsenal'la sözleşmesi bitecek olan Jack Wilshere ile temas kurduğu bildirildi.. Tecrübeli teknik adamın, 26 yaşındaki oyuncuya, Premier Lig'de sıradan bir takımda oynamak yerine G.Saray'la Şampiyonlar Ligi'nde boy göstermeyi önerdiği öğrenildi. Wilshere'ın ise Terim'e ilk tercihinin Arsenal olduğunu ama yeni bir macera düşünürse Galatasaray'ı kesinlikle düşüneceğini söyledi..

BU SEZON İSTİKRARLI
İnişli çıkışlı bir grafik sergileyen ve Arsenal'in bir sezon kiralık olarak takımdan gönderdiği Wilshere, bu sene istikrarlı bir görüntü çizdi. Wilshere, bu sezon Arsenal formasıyla 40 maçta forma giydi..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.