Yaya Toure ve Emre Mor girişimi!

Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olabilecek bir kadro kurmak isteyen Galatasaray, Yaya Toure ve Emre Mor'u kadrosuna katmak istiyor. 

Akşam gazetesinin haberine göre; Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi’nde boy gösterecek olan Galatasaray, transfer çalışmalarına hız verdi. İngiltere şampiyonu Manchester City ile mukavelesi sona eren Yaya Toure konusunda yönetim fikir birliğine vardı. 35 yaşındaki orta saha oyuncusu için görüşmeler başlayacak. Bu futbolcu için bonservis bedeli ödenmeyecek. Pazarlıklarda tecrübeli futbolcunun ne kadar yıllık maaş talebinde bulunacağı sorulacak. Yaya Toure’nin peşinde başka kulüpler de bulunuyor. Çok çetin bir pazarlık süreci olacak.

KANATLARDA TAM BİR JOKER
Celta Vigo’dan sol kanat oyuncusu Emre Mor için de girişimler başlamıştı. İspanyol ekibiyle pazarlıklar sürüyor. Yöneticiler, Emre’nin takıma faydalı olacağı konusunda birleşti. Bu sebeple görüşmeler kesilmeden ilerleyecek. 20 yaşındaki futbolcu için kiralama formülü deneniyor. Celta 10 milyon Euro'nun üzerinde bir bonservis bedeli beklese de Emre’ye gelen resmi bir teklif yok. Bu sebeple Sarı-Kırmızılılar ön plana çıkıyor. Emre her iki kanatta da joker olarak kullanılabilir.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.