2018 Dünya Kupası: Fernando Muslera tarihe geçti!

Rusya'da düzenlenen Dünya Kupası'nda Galatasaray'ın yıldızları sahneye çıkmaya devam ediyor. Nagatomolu Japonya ikinci maçında Senegal ile 2-2 berabere kalırken, Musleralı Uuruguay üçüncü maçını da kazanarak gruptan lider çıktı, Belhandalı Fas ise son maçında İspanya ile 2-2 berabere kaldı ve kupadan elendi. 

YUTO NAGATOMO
Galatasaray'ın Ocak ayında İnter'den kiraladığı ve gösterdiği performansla taraftarın sevgisini kazanan Yuto Nagatomo, Japonya'nın Senegal ile 2-2 berabere kaldığı maça ilk 11'de başladı. 90 dakika sahada kalan Nagatomo, 50 kez topla buluştu, 30 pas yaptı. Nagatomo 34. dakikada Takashi Inui'nin attığı golün asistini yaparken, 2 top kazandı ve 2 de ikili mücadele kazandı. Japonya H grubu son maçında 28 Haziran Perşembe günü Polonya ile karşılaşacak. Japonya bu maçtan 1 alması halinde gruptan çıkacak.

FERNANDO MUSLERA
Takım kaptanımız Fernando Muslera, milli takımı Uruguay'ın A grubu son maçında ev sahibi Rusya ile karşılaştığı maça ilk 11'de başladı. Uruguay'ın 3-0 kazandığı maçta bir kurtarış yapan Muslera, bu maçta Dünya Kupası'ndaki 14. maçına çıkarak ülkesinin turnuva tarihinde en fazla forma giyen oyuncusu oldu ve adını tarihe yazdırdı. Ayrıca Muslera, 2010'daki Dünya Kupası'nın ardından bu Dünya Kupası'nda da grupta oynanan 3 maçta da kalesini gole kapattı ve bunu başaran ilk kaleci olarak tarihe geçti. A Grubunu 9 puanla lider tamamlayan Uruguay, son 16 turunda B grubunu ikinci sırada tamamlayan Portekiz ile 30 Haziran Cumartesi günü karşılaşacak.

YOUNES BELHANDA
Galatasaray'ın 10 numarası Younes Belhanda, Fas'ın İspanya ile karşılaştığı maça ilk 11'de başladı ve 63 dakika sahada kaldı. İlk iki maç sonunda gruptan elendiği kesinleşen Fas, son maçında İspanya ile 2-2 berabere kaldı ve grubu bir puanla son sırada tamamladı. 63 dakika sahada kalan Belhanda, 23 kez topla buluştu, 13 pas yaptı, bir top çaldı ve bir de ikili mücadele kazandı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.