Başkandan personele sürpriz!

Galatasaray'da başkan Mustafa Cengiz kulüp çalışanlarının maaşını 1 gün önceden yatırdı. Dursun Özbek döneminde 2 ay geriden maaş alan emekçilere ayrıca bayram ikramiyesi ve şampiyonluk primi de yatırdı.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray başkanı Mustafa Cengiz'den kulüp çalışanlarına büyük jest geldi. Cengiz bu ay ki maaşları 1 gün önceden çalışanların hesabına yatırttı. Ayrıca bayram öncesi ikramiye sürprizi de yaptı.

Dursun Özbek yönetimi döneminde 2 maaş geriden ödeme yapılan çalışanlar dün banka hesaplarına baktıklarında büyük bir süprpiz ile karşılaştı. Yaklaşık 500 kişilik kulüp çalışanının maaşlarının yanı sıra şampiyonluk primi ve bayram ikramiyesi de hesaplara yattı. Mustafa Cengiz'in başkanlığa seçildiği günden bu yana kulüp çalışanları maaşlarını gününde almaya başladı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.