Belhanda: "Gelecek yıl tabii ki Galatasaray'da devam ediyorum"

Galatasaray’ın Faslı orta sahası Younes Belhanda, Dünya Kupası’nda Milliyet Gazetesi'nden Senad Ok'un sorularını yanıtladı. Fas’ın, Portekiz’e 1-0 kaybettiği ve kupaya veda ettiği maç sonrası konuşan Belhanda, gelecek yıl Galatasaray'da devam edeceğini ve Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağını söylerken geçtiğimiz sezon kapasitesinin %60-%70'ini gösterebildiğini ve daha iyi olacağını da belirtti.

“Gelecek yıl tabii ki Galatasaray’da devam ediyorum. Transfer dönemlerinde sürekli birşey çıkabilir basında. İnşallah Galatasaray’da kalacağım. Kulübümde çok mutluyum. Yeni bir sezon geliyor. Galatasaray’da taraftarın beklentisi her zaman çok büyük. Yeni sezonda bunu karşılamamız gerekiyor. Şampiyonlar Ligi’ne de gidiyoruz..Galatasaray’ın Avrupa’da, Şampiyonlar Ligi’nde bir hikayesi ve geçmişi var. Bunu geliştirmemiz ve devam ettirmemiz şart. Bizden beklenti bu. Galatasaray’ı Avrupa’da zirveye taşımayı amaçlıyoruz.

"Bizim mantalitemiz her zaman kazanmak. Fatih Terim çok iyi ve çok yarışmacı bir teknik direktör. Başlangıçta her oyuncu için adaptasyon problemi olabilir. Bu gayet normal. Ülkeyi ve kulübü değiştiriyorsun sonuç olarak. Bence benim için bu minimum sürede oldu. Şimdi yeni sezon başlıyor ve ona adapte olmamız lazım. Umarım herşey benim ve Galatasaray için daha iyi olur."

"Belki kapasitemin yüzde 60-70’ini gösterebildim. Bilemiyorum. Elimden gelenin en iyisini verdim. Gelecek sezon kesin olarak çok daha iyi olacağım. Performansımı daha da yukarılara çekeceğim. Şampiyonluk için favori de tabii ki Galatasaray. Çünkü Türkiye’nin en iyi takımıyız. Gomis bence kalacaktır. Çünkü tüm oyuncular Şampiyonlar Ligi’nde oynamak ister.”

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.