UEFA başkanı Ceferin: Verilen karar olağan dışı değil..

UEFA başkanı Aleksander Ceferin, İsviçre'nin Nyon kentinde CNN Türk'ün sorularını yanıtladı. Ceferin, Galatasaray'ın FFP için yaptığı anlaşmanın tekrar gözden geçirilme kararı ile ilgili konuştu. Bu karar ile bir değişiklik olacağı anlamının çıkarılmaması gerektiğini belirtti.

Ceferin, hakem komisyonunun inceleme yapmasının normal olduğunu belirtirken, "Özel dosyalarla ilgili yorum yapmıyorum çünkü bağımsız bir komisyonumuz var. Sorunla karşılaşıldığında onlar karar veriyor. Hakem komisyonunun, bazı durumlarda karar değiştirme hakkı bulunuyor ama bir şey değişecek anlamı gelmiyor. Dosyaya bakacaklar ve bir şeyin değişip değişmeyeceğinin kararını verecekler. Anlaşma devam ediyor ve güncel çünkü hakem kurulu bir değişiklik talep etmedi. Ben Galatasaray hakkında konuşmuyorum, Real madrid ya da Barcelona ile ilgili de konuşmuyorum. Verilen karar olağan dışı değil. UEFA kriterleri bir tehlike değil. Esas tehlike bu kriterlere uymayan takımlardır. Türkiye'de durumlar gittikçe düzeliyor. Tanınmış iş adamlarının kulüplerde görev alması sevindirici bir olay. Takımların çok endişelenmemesi lazım." dedi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.