Fatih Terim, Marco Rog'u gözüne kestirdi

Milik için Napoli Teknik Direktörü Ancelotti’yi arayan Fatih Terim’in Hırvat orta saha Marko Rog’un da durumunu sorduğu bildirildi. Galatasaray’ın Hırvat oyuncuyu kiralamak istediği aktarıldı.

Güneş gazetesinin haberine göre; Ndiaye'nin talibinin ve fiyatının artmasının ardından Galatasaray'ın Napoli forması giyen Marko Rog için harekete geçtiği iddia edildi. İtalyan basınına yansıyan haberlere göre; Sarı-Kırmızılılar, Milik’ten sonra bu kez de Rog için Napoli’nin kapısını çaldı. Napoli Teknik direktörü Carlo Ancelotti ve sportif direktör Cristiano Giuntoli’yi Milik için arayan Terim’in Hırvat 8 numarayı da sordu.

BOLOGNA DA İSTİYOR
Takımın başına gelen Ancelotti’nin kadroda düşünmediği 22 yaşındaki Rog için Galatasaray’ın kiralama teklifi sunacağı aktarılan haberde İtalyan ekibin net bir cevap vermediği belirtildi. Haberde Bologna’nın da Rog’a talip olduğu yazıldı. Napoli’yle 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan Marko Rog, tüm kulvarlarda 37 maçta Mavi formayı giydi ve 1 gol, 1 asistlik performans gösterdi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.