Galatasaray, Ahmed Musa ile görüşme masasında..

Bafetimbi Gomis dışında santrfor olarak sadece Eren Derdiyok'a sahip olan Cimbom, Eren ile yollarını ayırmayı düşünürken bu bölgeye yapılacak takviyeye öncelik verdi. 

Fotomaç'ın haberine göre; Galatasaray, forvet bölgesinde yaşanan eksikliği gidermek için İngiltere Premier Lig ekiplerinden Leicester City'nin hücumcusu Ahmed Musa ile masaya oturdu. Galatasaray'ın gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde boy gösterecek olması Nijeryalı futbolcunun, sarı-kırmızılı takıma sıcak bakmasını sağladı.

ÇOK YÖNLÜ BİR OYUNCU
Sarı-kırmızılı kulübün içerisinden edinilen bilgilere göre futbolcu ile 1 yıl kiralık protokolü yapıldığı, kısa bir süre içinde 25 yaşındaki futbolcunun transferinin tamamlanacağı öğrenildi.

CSKA İLE BAŞLADI
2010 yılında Nijerya'nın Kano Pillars takımından Hollanda'nın Venlo takımına transfer olarak Avrupa'ya adım atan yıldız santrfor oyuncusu, burada kendini kanıtlayarak 2012 yılında 5 milyon karşılığında CSKA Moskova'ya transfer oldu.

RUSYA YARIYOR
CSKA'da tekrar kendini bulan 1.70 boyundaki santrfor, ligde çıktığı 10 maçta 6 gol, 3 asiste imza attı. Futbolcu, kiralık geçirdiği sezonun ardından Leicester'a geri dönerken, kulübüyle 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

BEDELSİZ YOLLANDI
2017-18 sezonunun ilk yarısında Leicester tarafından kadro dışı bırakılan ve 2. takımla maçlara çıkan Musa, devre arasında bedelsiz bir şekilde eski takımı CSKA Moskova'ya kiralandı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.