Galatasaray, Muslera için gelecek tekliflere kapalı!

UEFA kararı sonrası yüksek tekliflerde her oyuncunun gitmesini uygun gören Galatasaray, 7 sezonda 4 şampiyonluk gören Fernando Muslera, yönetimin transfer tekliflerine kapalı olduğu tek isim Fatih Terim de asla Uruguaylı’nın satılmasını istemiyor.

Sabah'ın haberine göre; UEFA kararı sonrasında Gomis'ten Rodrigues'e, Belhanda'dan Feghouli'ye kadar oyuncuları için gelecek tekliflere açık olan Galatasaray yönetimi, transferde tek istisnayı Fernando Muslera'ya uyguladı. Kulübüyle 3 yıl daha sözleşmesi bulunan Muslera mevcut takımda satılık olmayan tek oyuncu durumunda. Sarı-kırmızılılarda 7 sezonda 4 şampiyonluk gören Uruguaylı 1 numara için transfer tekliflerine kapalı olan Galatasaray, Muslera'nın arkasına yedek kaleci arıyor. Teknik direktör Fatih Terim'i babası gibi gören ve Taffarel'le uyum içinde çalışan Nando, Mustafa Cengiz'in tekrar başkan seçilmesine de çok sevindi. Yönetici Abdurrahim Albayrak'la özel bir ilişkiye sahip olan Muslera, yeni sezonda ikinci kaptan olarak yönetime yardımcı olacak. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.