Galatasaray'a Gradel önerisi!

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Bournemouth'ta oynayan Fildişili sol kanat Max Gradel Galatasaray’a önerildi.

Akşam gazetesinin haberine göre; Kadrosunu UEFA’nın koyduğu kısıtlamalara bağlı olarak kiralama formülü ile güçlendirmek isteyen Galatasaray’a, Bournemouth’un Fildişili sol kanat futbolcusu Max Gradel önerildi. Boutnemouth’un 30 yaşındaki futbolcuyu geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezon da kiralık olarak göndermeyi düşündüğü öğrenilirken Max Gradel’in de Şampiyonlar Ligi’nde yer alacak olan G.Saray’a gelmeye sıcak baktığı belirtildi. Bu konuda kararı Fatih Terim verecek.

B planı Imbula
Galatasaray, NDiaye’den olumsuz bir yanıt alırsa B planını hazırlamış durumda. Cim-Bom, eski gözdesi Giannelli Imbula’yı transfer listesine aldı. Ndiaye’den istenen cevap gelmezse İngiliz ekibi Stoke City ile  yapılan görüşmelerhızlandırılacak.

Telles müjdesi
Porto'daki başarılı performansıyla Avrupa’nın transferdeki gözdesi haline gelen Alex Telles için Fransız basınından ciddi bir iddia gündeme geldi. PSG’İN G.Saray’ın eski yıldızını transfer listesine aldığı iddia edildi. Telles, Fransız kulübüne imza atarsa G.Saray kardan %10 pay alacak. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.