Galatasaray'ın hedefi Ahmed Musa!

Gelecek sezon Bafetimbi Gomis'e alternatif bir ismi kadrosuna katmak isteyen Galatasaray'ın transferdeki hedefi Ahmed Musa. Cimbom, Nijeryalı futbolcuyu kiralamak istiyor.

Takvim gazetesinin haberine göre; Bafetimbi Gomis 29 golle krallık koltuğuna oturmasına rağmen Galatasaray'ın yeni sezon planlamasında forvet transferi önemli bir yer tutuyor...

Bunun nedeni, Fransız yıldızın yedeği Eren Derdiyok'un hem istenen oyuncu profilinde olmaması hem de istikrarsız bir görüntü çizmesi. Teknik direktör Fatih Terim bu nedenle hem gerektiğinde Gomis'le birlikte oynayabilecek hem de kanatlarda görev yapabilecek bir forvetin takıma katılmasını istiyor.

Alınan bilgilere göre tecrübeli hoca, bonservisi Leicester'da olan Ahmed Musa'yı listenin başına yazdı. Yönetim de sezonu CSKA'da geçiren Nijeryalı yıldızı kiralamak için görüşmelere başladı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.