Galatasaray'ın transferdeki ilk hedefi ortaya çıktı!

Gelecek sezon alternatifli bir kadro kurmak isteyen Galatasaray'ın transferdeki ilk hedefi belli oldu. Galatasaray daha önce de istediği Joel Campbell'ı transfer etmek istiyor.

Takvim gazetesinin haberine göre; Galatasaray'da Joel Campbell ısrarı sürüyor... Geçtiğimiz sezon İspanya'nın Real Betis takımında kiralık olarak forma giyen Campbell'ı takımında isteyen Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in yöneticilere, "Campbell sistemimin önemli bir parçası olacak. Acele etmeliyiz" ifadelerini kullandı.

ASLAN HAREKETE GEÇİYOR
Bu ifadeler sonrası harekete geçen yönetim, Kosta Rikalı kanat oyuncusunun menajeri ile önümüzdeki hafta bir görüşme yapacak. Arsenal'le sözleşmesi biten Campbell'ın bonservisi elinde bulunuyor.

AVRUPA'NIN DEVLERİ SIRADA
Campbell'ı isteyen sadece Galatasaray değil... İngiliz ve İspanyol kulüplerinin de Kosta Rikalı yıldız oyuncunun peşinde olduğu bildirildi. Galatasaray, bu nedenle transferde acaleci olmak zorunda

10 GÜN İÇİNDE BİTİRELİM!
Cimbom, Dünya Kupası'nda forma giyecek oyuncuyla 10 gün içinde anlaşma zemini arayacak. Yönetim, 2 hafta sonra başlayacak Dünya Kupası'ndan sonra oyuncunun ücretinin artacağı görüşünde...

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.