Hazırlık maçındaki rakibimiz PSV Eindhoven!

Süper Lig'in şampiyonu Galatasaray, yeni sezon öncesinde kamp çalışmalarına başlarken hazırlık maçlarına ilişkin program tamamlanmak üzere.. Yeni sezon çalışmalarına İstanbul'da başlayan ve yaklaşık 1 hafta boyunca çalışmalarını burada sürdürecek olan takımımız yurtdışı kampı için İsviçre'nin yolunu tutacak. Fatih Terim'in öğrencileri, yurt dışı kampının ikinci etabında Hollanda Ligi şampiyonu PSV Eindhoven ile hazırlık maçında karşılaşacak.

Kamp çalışmaları kapsamında 7 Temmuz - 16 Temmuz tarihleri arasında Zürih'te çalışmalarını sürdürecek olan Galatasaray, ikinci etap için Montreaux şehrine hareket edecek. 21 Temmuz tarihine kadar burada kamp yapacak olan takımımız, kendisi gibi İsviçre'de kamp yapan Hollanda Ligi şampiyonu PSV Eindhoven ile 18 Temmuz günü ile hazırlık maçında karşılaşacak. Bagnes bölgesinde çalışmalarını sürdürecek olan Hollanda ekibiyle oynanacak mücadelenin yeri ve zamanı ilerleyen günlerde açıklanacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.