Imbula ve Ahmed Musa tamam gibi..

Öncelikle 8 numara ve kanat-forvet takviyesi için harekete geçen sarı-kırmızılılar iki yıldız ismin transferini bitirmeye hazırlanıyor.

Takvim'de yer alan habere göre; Ahmed Musa ve Gianelli Imbula adım adım Galatasaray'a geliyor...

Menajeriyle görüşüldü
Dün sosyal medya hesabından CSKA'ya veda eden Nijeryalı yıldız, menajeri aracılığıyla Cimbom'a 'evet' dedi. Yönetim şu anda Musa'nın bonservisini elinde bulunduran Leicester City ile pazarlık masasında.

Pazarlıklar son aşamada
İngilizler'le yapılan kiralama bedeli ve satın alma opsiyonu pazarlıkları son aşamaya gelmiş durumda... Musa geçen sezon Leicester ve CSKA formasıyla 23 maçta 6 gole imzasını attı.

Eski aşk depreşti...
Galatasaray yönetimi, Fransız orta alan oyuncusu Gianelli Imbula'nın transferinde de önemli mesafe katetti.

1 haftada bitirebilirler
Stoke City ile kiralama konusunda büyük oranda anlaşan Galatasaray yönetimi, Imbula'nın menajeriyle de pazarlık halinde. Sarı-kırmızılıların 1 hafta içinde Imbula ve Musa'yı bitirebileceği ifade ediliyor.

Geçen sezon gelememişti
Sezonu Toulouse'ta kiralık olarak geçiren Gianelli Imbula, geçen sezon Tudor'un transferde öncelikli hedefiydi. Fakat Stoke City teklifi kabul etmeyince yönetim de Osmanlı'dan Badou Ndiaye'yi transfer etmişti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.