İsviçre'den Galatasaray'a ret: "Şimdi olmaz sonra gelin"

Galatasaray'ın kamp yapmak istediği Lugano şehri, antrenman sahasının bozuk olması ve dinlendirilmesinin gerektiği sebepleri belirterek talebi reddetti. Pazartesi sabahı, Galatasaray'dan gelen talebi ve teklifi gündemine alan şehir yönetimi, reddetme kararı aldı.

Konu hakkında şehir meclisinden yapılan açıklamada, "Galatasaray, günlük 20 bin frank (17.350 euro) ödeyeceğini ve sahayı kullanacağını söyledi. Şehirden ayrıca 70 otel odası kiralayacağı garantisini de verdi. Bu şehrin ekonomik gelişimi için harika olacaktı. Fakat, antrenman sahamız özel bir bakım istiyor. Sahayı şu an dinlendirmemiz gerekiyor. Galatasaray'a berbat bir saha tahsis edemeyiz. Antrenman sahamız, bu nedenle lisansını kaybedebilir." açıklaması yapıldı.

"GALATASARAY'A 'DAHA SONRA GELİN' DEDİK"
Şehir Meclisi'nin Spor Dairesi Direktörü Roberto Mazza, Galatasaray'a uzun süreli bir 'Hayır' cevabını vermediklerini, daha sonra gelmeleri ricasında bulunduklarını iletti. Galatasaray'ın talep ettiği sahanın, İsviçre Milli Takımı tarafından 2 hafta boyunca yoğun olarak kullanıldığı ve bu nedenle teklifin kabul edilmediğini beyan etti.

LUGANOLULAR İSYAN ETTİ!
Öte yandan, Lugano yerel basınında çıkan haberlerde şehrin turizmcilerinin, hem Galatasaray kulübü hem de sarı kırmızılılar nedeniyle gelecek basın ve taraftarın şehre bırakacağı büyük bir gelirden mahrum kalınması nedeniyle büyük tepki gösterdikleri belirtildi.
(Webaslan)

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.