Linnes, aynı şartlarda sözleşmesinin uzatılmasını istiyor..

İngiltere'den teklifler alan Garry Rodrigues takımda kalmak için zam isterken yabancılardan Martin Linnes de sarı-kırmızılı kulüpten yeni sözleşme talep etti.

Sabah'ın haberine göre; 950 bin Euro garanti ücreti ile takımın en az kazanan isimlerinden olan Linnes'in ekonomik olarak beklenti içinde olmadığı ancak "Geleceğimi görmek istiyorum" diyerek bir yıl sonra bitecek sözleşmesinin aynı maddi şartlarda uzatılmasını istediği öğrenildi.

TERİM ONDAN ÇOK MEMNUN
Teknik direktör Fatih Terim, sezon içinde çok faydalandığı 26 yaşındaki sağ bekin Beşiktaş derbisini ayağı delik şekilde tamamladığını görünce, "Aslansın sen Aslan" diyerek Norveçli oyuncuyu kutlamıştı. 

Linnes'in profesyonelliğinden memnun olan Terim, onu yeni sezonda hem Mariano hem de Nagatomo'nun alternatifi olarak görüyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.