Milik'e Terim freni!

2 gün önce Galatasaray'ın Milik'in kulübü Napoli ile kiralama konusunda anlaşmaya vardığı haberleri çıkmıştı. Bu transfere Fatih Terim freni geldiği öğrenildi..

Hürriyet'in haberine göre; Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, önceki gece Florya'da 2. başkan Abdurrahim Albayrak ve kurmayları ile bir araya geldi. 2018-19 planlarının yapıldığı zirvede Fatih Terim, "Mevcut duruma göre hareket edelim" dedi ve kiralık ile bonservisi elinde olan futbolculara yönelme kararı alındı.

Çin Kulüpleri ile temas halinde olan Gomis ve Rodrigues dahil hiçbir yıldız için resmi teklif gelmeyince Galatasaray planlarını buna göre şekillendirdi.

Terim, ilk olarak menajerlerin teklif ettiği Milik'i değil, Ahmed Musa'nın kiralanmasını isteyip bir an önce anlaşılmasını talep etti. Zorlu kulvarlar için daha geniş bir santrfor rotasyonuna sahip olmaları gerektiğini belirten Terim, bu yüzden Ahmed Musa'nın, Gomis'in durumundan bağımsız olarak kadroya katılmasını istedi. Gomis kalsa da, gitse de...

Teklif beklenen yıldızlara resmen alıcı çıkmayınca kiralama seçeneğine ağırlık veren sarı kırmızılılar, Ahmed Musa'yı listenin ilk sırasına koydu. Terim, Ndiaye'nin kiralanması gereğine dikkat çekti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.