Miranda için İtalya seferi!

Galatasaray'da takviye ihtiyacı duyulan öncelikli bölgelerden biri stoper... Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Sarı-Kırmızılılar, nokta atışı takviye yaparak savunmayı sağlama almak amacında. Fatih Terim, tecrübesi ve liderlik özelliğiyle ön plana çıkan Miranda'yı Şampiyonlar Ligi seviyesine uygun gördüğü için istiyor. 

Fanatik'in haberine göre; kiralık mukavelesi sona eren Jason Denayer konusunda haftalardır Manchester City ile görüşmeler sürerken; İngiliz kulübü Belçikalı oyuncuyu yeniden kiralamak yerine bonservisiyle birlikte vermek istemesi ve 10 milyon Euro değer biçmesi, Cim Bom'u yeni arayışlara itti. Galatasaray, İnter ile yapılan Nagatomo pazarlıklarında gündeme giren Miranda'nın şartlarını araştırıyor. Kadroda revizyona gitmeyi düşünen Milano ekibi, 1 sene sözleşmesi kalan 33 yaşındaki Miranda'yı gönderecek. Teknik direktör Fatih Terim de, tecrübesi ve liderlik özelliğiyle ön plana çıkan, Şampiyonlar Ligi seviyesinde gördüğü Brezilyalı stoperi çok istiyor.

İKİNCİ İTALYA SEFERİ
Daha önce İtalya'ya gidip Nagatomo için İnter kulübüyle görüşme yapan Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, önümüzdeki günlerde yeniden Milano'ya gitmeyi planlıyor.

Sarı-Kırmızılılar, Denayer'e yüksek ücret vermektense bu rakamı Miranda transferinde harcamayı düşünüyor.

KUPA SONRASI TEMASLAR HIZLANACAK
33 yaşındaki Miranda, Brezilya Milli Takımı formasıyla Dünya Kupası'ndaki 2 maçta da 90 dakika forma giydi. Galatasaray Yönetimi ilk olarak İnter cephesini ikna edecek, ardından Miranda'nın menajeriyle temaslar hızlanacak. Rusya'daki turnuva sonrası Miranda'nın teklifleri değerlendireceği öğrenilirken, Galatasaray'ın gözü kulağı kupada. Bu transferde Cim Bom'un en büyük avantajı, yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'ne direkt grup aşamasından katılacak olması.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.