Salon konusunda sona gelindi!

Galatasaray'da bir süredir sürüncemede kalan spor salonu konusu sonunda netleşiyor. Göreve geldikten sonra mali durumu düzeltmeye çalışan ve UEFA'dan gelebilecek olası men tehlikesini savuşturan başkan Mustafa Cengiz geleceğe yönelik olarak atılımlar gerçekleştirmek üzere.. Bir süredir tesisler için kamuyla görüşmeler yapan Cengiz'in spor salonu konusunda da resmi adımları atmak üzere olduğu gelen haberler arasında..

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; futbol takımının Avrupa'dan men cezası alması tehlikesini savuşturan ve UEFA ile yeni bir anlaşma imzalayan Galatasaray'da başkan Mustafa Cengiz diğer konulara yönelmeye başladı. Futbol takımının transfer konularını Abdurrahim Albayrak ve teknik direktör Fatih Terim’e bırakan başkan Cengiz, kısa süre içerisinde üyelere Ali Sami Yen Arena'nın yanına yapılması planlanan spor salonuyla ilgili de müjdeyi verecek. Dursun Özbek yönetiminin tüm prosedürlerini tamamladığı ve gerekli izinleri alınan spor salonu için sponsorluk görüşmelerinde de son aşamaya gelindi. Başkan Cengiz ve yönetiminin, Turkcell ile anlaşmaya vardığı bildirilirken, inşaat konusunda gerekli kaynak sponsordan sağlanacak. 15 bin kişilik kapalı spor salonu daha önce ruhsat izni alındığı bölgeye, stadın hemen yanına yapılacak. 

Galatasaray basketbol takımlarının iç saha maçlarını oynayacağı kapalı spor salonu, maç günlerinin dışında Teknokent olarak hizmet verecek. Mustafa Cengiz'in sürekli dile getirdiği teknokent projesinin kulübe ciddi bir gelir kapısı olması bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.